Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Nye klodser til Jason Watt og David Falch

Danish
Touringcar
Challenge 

07/09/06 

- det er måske også noget for dig
At en racerbil skal kunne køre hurtigt hersker der ingen tvivl om, men det er næsten lige så vigtigt at den kan bremse hurtigt, her er der nu ny hjælp på vej til de danske racerkørere.
 

Det er firmaet MidtBrems der er begyndt at importere Ferodo bremseklodser, de kan leveres til næsten samtlige calipertyper, som for eksempel dem man benytter i Danish Touringcar Championship, Special SaloonCar samt Gruppe N klasserne.

Et af de første teams til at benytte de nye Ferodo bremseklodser, er Autoforum Racing Team Silkeborg (ARTS) der har udstyret begge deres DTC racere med de nye bremseklodser.
Begge ARTS kørere testede med klodserne på deres Peugeot 307 EPO racere ved den officielle testdag på Jyllands-Ringen, og de var yderst tilfredse med dem.


(Foto: Motorsporten.dk)

Siden da har Ferodo klodserne gang på gang vist deres værd på de to køreres racere, hvor de blandt andet har hjulpet David Falch til et par podieplaceringer i DTC Cuppen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her