Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

SSC til motorsportsdag

Special Saloon 
24/04/06 

-på Jyllands-Ringen
Mens foråret prøvede at bestemme sig for om denne weekend skulle være forår eller ej, var deltagerne i Special Saloon Cars ikke i tvivl om hvad det gjaldt. Nye biler, detaljeændringer på gamle og alt det løse skulle testes, før den med spænding ventede sæsonåbning den kommende weekend.
 

Det er længe siden optimismen har været så stor i Special Saloon Car og mange kørere og teams har da tydeligvis også brugt mange timer i garagen i vinterens løb og for nogle er der brug for flere.

Lørdagen startede med en regnvåd bane, der fangede flere på det forkerte ben, men ellers blev der budt på tør asfalt og en stadig varmere asfalt som dagens træningspas blev afviklet. Ind imellem blev der skruet og hygget på Jyllands-Ringens depotområde, der nu er komplet asfalteret.


"Nille" alias Niels Christian Christensen og hans brede Clio er en fryd for øjet og som sådan et aktiv for klassen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Blandt gruppe 1-kørerne fik bl.a. Jesper Ternvalt i Citroën Xsara, Niels Christian "Nille" Christensen i Renault Clio, samt VestiVejlebo Racing Peugeot 306'erne med Peter og Johnny kørt mange omgange. Kim Morgan Jensen, hvis BMW 320i har gennemgået en seriøs bodybuilding gennem vinteren, fik alvorlige gearkasseproblemer undervejs og måtte trække sig.


Jens Ole Mathiesen virkede blandt de kørere, der er mest klar til sæsonstarten.
(Foto: Motorsporten.dk)

I gruppe 2 var BMW'erne med Jens Ole Mathiesen og Jens Hansen flittige brugere af banen. Specielt Jens' nye V8'er lyder som en drøm, men bilen mangler stadig detaljer. Jørgen Hansen manglede et tændrør, men var optimistisk med hensyn til de ændringer han har lavet siden sidste test på Padborg, mens Claus Klostermann blev offer for en afkørsel tidligt på dagen.


Goddag og farvel til Jesper Ternvalt...
(Foto: Motorsporten.dk)

På falderebet blev SSC desværre 2 deltagere færre. Jesper Ternvalts Citroën er som bekendt Jesper Sylvests DTC-bil fra sidste år og bortset fra nylakeringen er bilen urørt og kan derfor stadig kører DTC. Det har Jesper derfor valgt at satse på, ligesom Peter Vesti.
Peter har købt Jørgen Weinreichs Zulu-kriger Toyota Corolla og begge fik yderlige omgange i søndagens DTC-test. Herfra kommer der et held og lykke med sæsonen og mon ikke vi andre følger dem fra sidelinjen!


...og Peter Vesti? Begge sadler om til DTC i 2006, men mon ikke vi får dem at se ved en enkelt SSC-løb eller to!
(Foto: Motorsporten.dk)

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • 22/04/06 - Jyllandsringen - Motorsportsdag
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her