Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Klien igen blandt de ti første

Formel 1 
18/03/06 

Christian Klien førte igen Red Bull Racing til en plads blandt de ti sidste i kvalifikationen. Han valgte dog ikke at bruge hele sin banetid, da han i forvejen havde brugt godt med dæk.
 

Generelt satte han nogle meget hurtige tider i de to første dele af kvalifikationen, men det var først i de sidste sekunder at østrigeren fik klemt sig med i det gode selskab. Alligevel valgte han spare lidt på dækkene, da det allerede havde kostet en del at være med fremme. "Den første del gik godt, hvor min omgang var til en 7. plads, men den anden del var meget tæt. Jeg var på mit første sæt dæk og troede min omgang var okay, men jeg så at de andre var hurtigere, så jeg måtte ud på et nyt sæt dæk som vi ellers havde gemt til i morgen," siger Klien.

Netop derfor blev der ikke brugt voldsomt meget krudt i den sidste del af kvalifikationen. "Den sidste del var noget frusterende. Vi stoppede tidligt i garagen da det var så varmt og tilpasser vores løbsstrategi til i morgen," slutter han. Han kørte en tid der var flere sekunder fra de øvrige, men starter alligevel ud fra en 8. plads.


Klien klarede heden og en plads blandt de forreste
(Foto: GEPA Pictures)

Kliens holdkammerat, David Coulthard havde en del problemer med det venstre baghjul som gjorde at raceren ikke føltes rigtig. Skotten er i forvejen hindret af at være straffet for en ødelagt motor, og starter derfor ud som nr. 20.

Benji

Læs mere om:
  • 19/03/06 - Sepang - Formel 1 - FIA F1
  •