Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Hartmann Honda Racing udvider

Danish
Touringcar
Challenge 

20/02/06 

Det er efterhånden ved at være lang tid siden at de fleste andre teams i DTC offentliggjorde deres 2006 planer, nu er turen kommet til Hartmann Racing, eller måske rettere Hartmann Honda Racing eftersom at den danske Honda importør er gået ind i et samarbejde.
 

Det er en stor anerkendelse af et relativt nystartet DTC team, men de gode nyheder stopper ikke her, teamet udvider med endnu en J.A.S. Motorsport Honda Accord, denne skal køres af Martin Jensen. Hans Hartmann forsætter i teamet anden Honda Accord.


Martin Jensen og Hans Hartmann, nye teamkollegaer i år, her i samtale med team manager Alex Frederichsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Martin Jensen får derfor optimalt materiel til et angreb på DTC-titlen i 2006, med fuld støtte både fra Hartmann Honda Racing, såvel som både fra Honda Motor Europe - Denmark og J.A.S. Motorsport. Den Honda Accord som Martin Jensen skal deltage i blev allerede bestilt tilbage i december måned, så teamet er således langt med forberedelserne og allerede om omkring 14 dage drager teamet til Milano, Italien hvor J.A.S. Motorsport er baseret.

Udover at udvide har Hartmann Honda Racing ændret en del på designet af racerne, i samarbejde med J.A.S. Motorsport har team fundet et aggressivt look til afløsning af det aldrene "flamme design".


(Foto: Hartmann Honda Racing)

Størstedelen af marts måned vil dele af teamet befinde sig i Milano, Italien hvor de sidste detaljer på racerne vil blive finpudset, blandt andet vil den Honda Accord som teamet deltog med i 2005 blive opdateret, således at Hartmann Honda Racing starter sæsonen med 2 helt ens racere. Herudover vil teamet også gennemføre en hel del testkørsler på en række forskellige italienske racerbaner sammen med J.A.S. Motorsport. Teamet er således optimalt forberedt til sæsonstarten i Danmark hvor der indledes med test allerede i slutningen af marts måned.

I forbindelse med arbejdet i Italien overvejes det at deltage i første afdeling af WTCC som køres på Monza ved Milano den 1. og 2. april.

Alex Frederichsen
Team manager, Hartmann Honda Racing


Læs mere om:
 • Martin Jensen
 • Hartmann Racing
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS