Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Super Aguri F1 med ren japansk besætning

Formel 1 
15/02/06 

Det nyeste team i Formel 1 feltet, Super Aguri Formula 1, har nu offentliggjort hvem der skal køre teamets to biler den kommende sæson - meget lidt overraskende var der tale om to japanske kørere.
 

Det har længe været regnet for helt sikkert, at den ene af Super Aguri Formula 1 teamets kørere skulle være Takuma Sato, og han er da også den ene af de to kørere der blev bekræftet i dag, den anden er Yuji Ide.

Takuma Sato har i forvejen stor Formel 1 erfaring, han debuterede som BAR testkører i 2001, og han har siden kørt 51 Formel 1 Grand Prix løb for BAR teamet.
For Yuji Ide bliver der tale om Formel 1 debut, han kørte sidste år i 'Formula Nippon Series', hvor han sluttede mesterskabet på anden pladsen. Herudover han han masser af erfaring med sig fra både japansk og europærisk Formel 3, samt fra det japanske GT mesterskab.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Super Aguri Formula 1
  •