Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

4-timer

Philip satte tiden!

4-timer 
17/10/05 

DTC køreren Philip Andersen, der denne weekend stillede op til 4-timers løbet på Padborg Park sammen med Casper Elgaard og John Nielsen for Team Essex, satte absolut hurtigste tid.
 

Under tidtagningen kørte Philip Padborg Park rundt i tiden 1:02,564 - det var knapt 0,7 sekund hurtigere end køreren på 2. pladsen!
Det var en tid der overraskede mange på Padborg Park denne weekend - tiden var nemlig 0,112 sekund hurtigere end den bestående banerekord.


Philip Andersen var ubestridt hurtigste kører på Padborg Park denne weekend.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det blev besluttet at Philip skulle køre det første stint i 4-timers løbet, det gjorde han så overbevisende, at han afleverede BMW'en til John Nielsen på en suveræn 1. plads, undervejs havde han sat hurtigste omgang i løbet med tiden 1:02,521.
Men desværre måtte teamet trække sig fra løbet efter 55 omgange, da motoren i BMW raceren gav op.

"Bilen kørte bare perfekt, og jeg havde virkelig set frem til at lave et topresultat sammen med John og Casper, men desværre 'døde' motoren allerede tidligt i løbet" - udtalte en meget ærgerlig Philip Andersen på Padborg Park.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 16/10/05 - Padborg Park - 4-timer
  •