Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ferrari Challenge

Rekordstor tilmelding

Ferrari Challenge (DK) 
28/09/05 

- til Ferrari Scandinavia Challenge
Til den spændende finale på Jyllandsringen vil der være et rekordstort antal Ferrari biler til start. Ikke færre end 23 biler er anmeldt til weekendens løb og det er det største antal biler i Challenge seriens historie.
 

Serien tæller deltagere fra Danmark, Sverige, Norge og Finland, så hele Norden er flot repræsenteret.

I weekenden 10 -12. september gæstede Ferrari serien Finland og dystede på den teknisk meget svære Alastaro bane.

Den finske hjemmebane favorit Esa Schoderus viste sig da også næsten uovervindelig ved at vinde første heat uden nævneværdig modstand. I søndagens andet heat knækkede der en trækaksel i finnens 360GTR racer og han blev stående stille på målstregen. Det gav anledning til en heftig kamp mellem seriens andre topkørere og det udnyttede Morten Nielsen (DK) og vandt sin første sejr i general klassen. Løbet blev dog skæmmet af nogle tvivlsomme domme fra de finske dommere, der betød at seriens anden favorit Kari Mäkinen (S) blev tillagt en uberettiget tidsstraf. Desuden blev Rasmus Girsel helt diskvalificeret.

Resultatet heraf blev så at Schroderus trods sit uheld efter løbet kunne konstatere at årets mesterskab er hans inden Finalen på Jyllandsringen.

Der er dog stadig stor spænding om anden og tredje pladsen samt om alle slutplaceringerne i Challenge seriens to andre interne klasser.

Ferrari Scandinavia Challenge
Chresten Hansen

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her