Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Mårthen kommer til start

Danish
Touringcar
Challenge 

23/09/05 

- i DTC finalen
Den svenske juniormester i S40 Challenge, Mikael Mårthen fra Mora, har overrasket i en i Volvo Original Try-Outs hvor han kørte fra så erfarne kørere som Peter Hallén og Lasse Sundman.
 

Nu venter der endnu en test for unge Mårthen inden han kommer til start ved DM Finalen på Jyllands-Ringen den 1. og 2. oktober.


Det bliver Mikael Mårthen der skal køre Volvo nummer to ved DM Finalen på Jyllands-Ringen.
(Foto: Polestar)

Mårthen er kun 22 år gammel, og han skal om en uge tøjle en Volvo S60 i DTC trim ved årets sidste DTC weekend, derfor skal han allerede på tirsdag til Danmark for at deltage i en heldagstest med Polestar Racing som træning op til DTC finalen.


Mikael Mårthen skifter for en weekend sin S40 racer ud med en S60 DTC racer.
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Fra Volvo i Sverige siger Alexander Murdzevski Schedvin, at man er tilfreds med at have valgt Mikael Mårthen, selvom han erkender det var et svært valg. Mårthen og Hallén kørte stort set identiske tider under Volvo Original Try-Outs.
Men til sidst har Volvo vurderet at Mikael Mårthen hurtigst vil kunne sætte hurtige tider på Jyllands-Ringen, og dermed opnår en god placering.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her