Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Pizzonia erstatter Heidfeld i Brasilien

Formel 1 
18/09/05 

Williams teamet har meddelt at det bliver Antonio Pizzonia der skal erstatte Nick Heidfeld i det brasilianske Grand Prix.
 

Nick Heidfeld er forfulgt af uheld. Først kørte han galt på Monza under test, og fik en hjernerystelse som har sat ham ud af spillet i de italienske og belgiske Grand Prixer. Nu er den gal igen, da Nick Heidfeld da han var ude at cykle, blev påkørt af en motorcyklist og derved beskadige skulderbladet. Hvor stor skaden er på Heidfelds skulder har været lidt svært at finde ud af, men i hvert fald er den så alvorlig, at Nick Heidfeld heller er i stand til at stille op i det brasilianske GP i den kommende weekend.


Pizzonia igen afløser for Heidfeld
(Foto: BMW)

Antonio Pizzonia som med blandet succes har afløst Nick Heidfeld i de to seneste Grand Prixer, skal også denne gang afløse tyskeren. Og det er vel en kærkommen gave til Antonio Pizzonia, der dermed får mulighed for at køre foran sit hjemmepublikum. Pizzonia har kun en gang tidligere kørt foran hjemmepublikummet i Formel 1. Det var i 2003 for det daværende Jaguar team.

Dons

Læs mere om:
  • 25/09/05 - Interlagos - Formel 1 - FIA F1
  •