Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Klien tager de tre sidste løb

Formel 1 
19/09/05 

Red Bull teamet har, sæsonen igennem skiftet mellem Vintantonio Liuzzi og Christian Klien, som teammate til David Coulthard i forbindelse med Formel 1 løbene.
 

Men nu oplyser Red Bull at det er besluttet at Christian Klien skal køre de resterende tre løb i denne sæson, det betyder at Vintantonio Liuzzi må 'tage til takke' med rollen som fredags testkører i forbindelse med Brasiliens, Kinas og Japans Grand Prix løb.

Mon ikke denne 'byrde' er til at bære for Liuzzi, selv om han havde sat næsen op efter at køre Brasiliens Grand Prix. For Red Bull's sports direktør udtalte i forbindelse med beslutningen følgende:
"Som en følge af at Red Bull har opkøbt Minardi teamet, så er der en fremtid i Formel 1 for både Christian Klien og Vintantonio Liuzzi."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 25/09/05 - Interlagos - Formel 1 - FIA F1
  •