Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Ændringer i feltet

MC600
Challenge 

12/09/05 

En udlænding, en debutant og en veteran er med på deltagerlisten i Padborg
I forhold til det forrige løb i Den Blå Avis MC600 Challenge er der denne gang sket ændringer i det felt, som deltager i weekendens Padborg Super Prix. Jan Christiansen, Søborg, er kommet sig efter det voldsomme styrt på Ring Djursland, og han således tilbage på sin Ducati 749S. Men løbet på Padborg Park tæller også tre navne, som får deres først start i serien i år.
 

Michael Haldbæk, Frederiksberg, debuterer således i Den Blå Avis MC600 Challenge, hvor han stiller op på en Suzuki GSX-R600, mens de to andre kørere skal køre på Yahama YZF R6 fra Team Designa Køkken.

En af teamets faste kørere, Steen Hansen, Herning, var nemlig så uheldig at styrte under test i fredags, og da han i dag skal opereres for et brækket kraveben, er han ukampdygtig til løbet på Padborg Park. Men hans motorcykel kommer ikke til at stå stille.

I stedet har Team Designa Køkkens teamchef, Ole Gram, Ikast, indgået en aftale med Fredrik Watz, Sverige, som dermed får sin debut på en 600 cm3-maskine. Svenskeren kører normalt 250 cm3 racer, hvor han sidste år blev nummer to i Europamesterskabet. Men også teamchefen selv springer i sadlen.

"Jeg var ude at køre i fredags, hvor jeg fik et par hundrede kilometers træning, og det synes jeg var så sjovt, så nu har jeg tilmeldt mig et enkelt løb," siger Ole Gram, som i 2003 deltog i første halvdel af Den Blå Avis MC600 Challenge på en Honda.

DBA MC600 Challenge

Læs mere om:
  • 18/09/05 - Padborg Park - MC600 Challenge
  •