Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Det reelle styrkeforhold?

Danish
Touringcar
Challenge 

26/08/05 

Essex-tvillinger lysår foran konkurrenterne
Kikker man på resultatet af den frie træning for Danish Touringcar Championship, som fandt sted på FDM Jyllandsringen fredag eftermiddag, så vil en hurtig konklusion blive, at Team Essex Invest-duoen Casper Elgaard og John Nielsen, er suveræn i denne weekend.
 

To-og-et-halvt sekund hurtigere end alle andre var de to blå-hvide BMW 320i E46, men det fortæller ikke hele sandheden.

Fredagens opvarmning var - som ventet - præget af det omskiftelige danske sommervejr. Deltagerne kørte ud på en våd bane, som gradvis tørrede mere og mere op. Efter tyve af de i alt tredive minutter blev d'herrer Elgaard og Nielsen de første, som dykkede under 1 minut og 20 sekunder, men så begyndte det atter at regne, hvorfor de fleste teams valgte at pakke sammen og rulle udstyret tilbage til depotet.

Træningen var også første gang, at Kurt Thiim officielt blev målt i Hartmann Racings Honda Accord Type-R.

I det første kvarter kørte DTC-veteranen rundt på tider, der bragte ham blandt de 8-10 første, men så opstod der et teknisk problem med den japanske racerbil, hvorfor han måtte parkere den på inderkredsen.

Læs også:
Tiderne fra træningen


Læs mere om:
  • 28/08/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her    D4 Enterprise Solutions