Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Bjarne Jensen afløser

MC600
Challenge 

27/08/05 

Erfaren Ducati-rytter kører for Italian Bike Store Racing Team
Ved forrige runde i Den Blå Avis MC600 Challenge var Jan Christiansen, Søborg, så uheldig, at han dels styrtede, dels efterfølgende blev kørt over af en af sine konkurrenter. Selv om managementkonsulenten slap uden brud, så er han ikke blevet klar til weekendens Grand Prix Danmark.
 

Italian Bike Store Racing Team har derfor fundet en afløser i form af Bjarne Jensen, Herlev, som har de rette forudsætninger for at køre på den røde maskine.

"Jeg kører også normalt Ducati i race, hvor jeg kører internationale løb som Ducati Speed Week og Art Motor i Tyskland og Holland," fortæller Bjarne Jensen, der dermed skifter om fra en stor Ducati 999S til den lidt mindre Ducati 749S.

"Jeg var jo med i '03, og det bedste jeg blev, var som nummer 16, så jeg forventer ikke at være med i toppen. Jeg forventer at gøre det, som Jan Christiansen gjorde."

DBA MC600 Challenge

Læs mere om:
  • 28/08/05 - Jyllandsringen - MC600 Challenge
  •