Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroen SAXO Cup

Debutant blandt de forreste

Saxo Cup 
24/08/05 

Leon Sørensen i Saxo nr. 99 er nu godt og vel halvt igennem sin første sæson i OK Saxo Cuppen, og ligger allerede på en syvende plads i den samlede stilling.
 

For den 21 årige tidligere go-kart kører har det været et meget lærerigt halvår med både op og nedture. Men stædige Leon har forstået at tøjle sit temperament og kæmpe videre trods modgang. Han har prøvet mekaniske problemer og han har prøvet at "løbe tør for asfalt", når det gik bedst. Men efterhånden fik Leon Sørensen arbejdet sig op til den forreste del af Saxo-feltet - og opdagede, at her ligger bilerne meget tæt og her er der ikke plads til den mindste kørefejl.


Tæt race mellem Leon Sørensen (99) og Dan Birkelev, tre'er i mesterskabet.
(Foto: Saxo Cup)

Men ved Ring Djurslands Jubilæumsløb viste Leon Sørensen, at han hører til i den forreste del af feltet. Han var tændt og godt forberedt hjemmefra og imponerede alt og alle ved at være hurtigst både i warmup og tidtagningen. Dermed reddede han bedste startposition til løb 1. Nu skulle han for første gang i sin karriere som Saxo-kører starte fra pole og han var meget opsat på at gøre det rigtigt. Det lykkedes for Leon at snuppe starten og holde den meget erfarne Tomas Wulff bag sig i flere omgange. Så lavede Leons Sørensen en lille fejl, og Thomas Wulff var straks forbi. Men Leon var alligevel stolt af sin andenplads. I løb 2 kom Leon Sørensen af sted som nr. tre. Og da det var et løb, hvor Leon lå i skarp duel med flere af de hårde drenge, var han her tilfreds med tredjepladsen.


Trods hård kamp bevarede Leon Sørensen sin tredjeplads efter Kenneth Jakobsen og Thomas Wulff.
(Foto: Saxo Cup)

Unge Leon har kæmpet hårdt for sine point, og kan han blive forskånet for problemer, kommer han længere op i cuppens samlede stilling.


Læs mere om:
 • 28/08/05 - Jyllandsringen - Saxo Cup
 •  
   

  Citroen SAXO Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her