Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Car Meeting

Cortina Racing kæmper om placeringerne

Classic Car
Meeting 

15/08/05 

Igennem en årrække har HKH Prins Joachim og Martin Berner deltaget i historisk race med deres Lotus Cortinaer. Sammen med Oscar Davidsen-Siesbye i Mini Cooper S har de dannet teamet Cortina Racing, og har deltaget i stort set alle løb i division A4 i den historiske 65-klasse.
 

Sidste år tog Martin Berner titlen som Danmarksmester i klassen, mens HKH Prins Joachim blev henvist til andenpladsen. I år har teamet fået et fjerde medlem, nemlig Oscars far Adam Siesbye, som har overtaget Oscars Mini Cooper. Oscar selv har nemlig valgt at skifte til Lotus Cortina for at give de to øvrige team-kammerater kamp til stregen!


Adam Siesbye.
(Foto: Jørgen Klitholm)

Og kamp har de fået - for mens Martin og HKH Prins Joachim i årets to første løb skiftedes til at tage sejren, så måtte de begge udgå med motorproblemer til det seneste løb på Ring Knutstorp, og har dermed overladt føringen i klassen til Oscar! Med 86 point fører han mesterskabet, tæt fulgt af HKH Prins Joachim med 67 point. Den andenplads deler han dog med Otto Reedtz-Thott som også har 67 point, og på fjerdepladsen kommer så Martin med 63 point.


HKH Prins Joachim (forrest) og Martin Berner.
(Foto: Jørgen Klitholm)

Otto Reedtz-Thott har igennem årene været en flittig deltager i HMS hillclimb serie, og senest i forrige weekend tog han sejren i sin klasse til Munkebjerg Hillclimb med sin AC Cobra. Det var også i Cobraen at Otto deltog i årets første løb på Jyllands-Ringen. I det andet løb deltog han så ikke - men vendte tilbage i det tredje - denne gang i en Lotus Elan - venligst udlånt af Michael Olsson! Da de to biler er i samme division, har Otto optjent point til at være med i kampen om mesterskabet. Nu blir det spændende at se om Otto deltager til Classic Car Meeting på Ring Djursland næste weekend - og med hvilken bil!


(Foto: Jørgen Klitholm)

Martin Berner deltog også i Munkebjerg Hillclimb. Cortinaen havde fået ny toppakning - men allerede under træningen røg pakningen igen!

HKH Prins Joachims Cortina er blevet forsynet med ny krumtap - så dén er klar - og der er ingen tvivl om at Martin arbejder på højtryk for at få sin Cortina klar til Classic Car Meeting.
Så vi kan se frem til fremragende race i 65-klassen, for selv om de 3 Cortina-kørere er teamkammerater, så vil alle gerne stå øverst på podiet, og der blir ikke givet ved dørene!

For deltagerliste, tillægsregler og tidsplan - se ccm.dk.

Yderligere oplysninger her:
Historisk Motorsport Danmark
Classic Car Meeting
Ring Djursland.

HMS
Jørgen Klitholm

Læs mere om:
  • 21/08/05 - Ring Djursland - Classic Car Meeting
  •