Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Flot 40 års Jubilæumsløb

Baner 
08/08/05 

Fonden Ring Djursland Motorsport og DMKA afholdte i weekenden banens 40 år jubilæum, og det blev en weekend med masser af flot motorløb afviklet under de bedst tænkelige former.
 

Der blev i samtlige klasser kæmpet om placeringerne, og publikum blev vidne til masser af flot og spændende motorløb, noget som de mange tilskuere tydeligvis satte stor pris på.


DTC kørerne leverede igen top underholdning.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdagens program blev gjort yderligere lidt mere spændende med et par byger, men ellers blev arrangementet afviklet i flot sensommer vejr, lige de idelle betingelser for både kørere og tilskuere.

Med deltagelser af både standardbiler, formel biler og motorcykler, så var det ligeledes et meget varieret program der markerede Ring Djursland's 40 års jubilæum.


MC600 Challenge klassen er altid seværdig på Ring Djursland.
(Foto: Motorsporten.dk)

Udover alle de flotte løb, så afslørede Mike Legarth en mindeplade for banens stifter Jens Christian Legarth - Mike er stifterens ældste søn, og han deltager aktivt i DTC klassen.


Ole Husum (tv) fra Fonden Ring Djursland Motorsport, sammen med Mike Legarth ved mindepladen for banens stifter - Jens Christian Legarth.
(Foto: Motorsporten.dk)

Løbsleder Bent Tilsted Rasmussen udviste stor tilfredshed med arrangementet, da han sent søndag eftermiddag så tilbage på weekenden, og han sender alle hjælpere og officials en stor tak for deres indsats med at få 40 års Jubilæumsløbet afviklet på så fornem vis.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Baner
  •