Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Springer Jubilæumsløbet over

Clio Cup - DK 
03/08/05 

Clio CupSteffen Larsen deltager i supportløb til World Series by Renault
Når feltet i Fleggaard Renault Clio Cup i weekenden ruller ud på Ring Djursland, mangler én af de faste kørere i feltet. Det er Steffen Larsen, Ishøj, som har valgt at sidde over i 40 års Jubilæumsløbet.
 

Beslutningen er dog ikke ensbetydende med, at den tidligere Gruppe N-Danmarksmester ikke skal køre løb i den pågældende weekend. Tidligere på året var han nemlig på Assen i Holland for at deltage i en afdeling af den tyske Renault Clio Cup, og det udløste en invitation til at deltage i det løb, som i weekenden køres på Oschersleben, hvor hovedbegivenheden er en afdeling af World Series by Renault for de kraftige Formel Renault 3.5-racere.

"Jeg har takket ja, fordi jeg mener, det er god træning og rigtigt sjovt," siger Steffen Larsen om beslutningen. "Jeg kan ikke nå at gøre mig gældende i DM i år alligevel, så hellere komme ud og prøve lidt, og jeg tror også, det vil komme mig til gode, og jeg vil eventuelt blive lidt hurtigere, så det håber jeg på til Grand Prixet på Jyllandsringen. Jeg ønsker alle godt race på Ring Djursland."

Ligesom da Steffen Larsen sidst var sydpå for at køre race, vil han få teknisk support af RS Line Racing.

Fleggaard Renault Clio Cup

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •