Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Fornem lykønskning til Ring Djursland

Baner 
28/07/05 

- i forbindelse med banens 40 års jubilæum
I weekenden den 6. og 7. august fejrer Ring Djursland banens 40 års Jubilæum, og her kan de se frem til en noget ekstraordinær lykønskning. Den kommer nemlig fra en af de helt store inden for Formel 1 verdenen.
 

Det er teamejer og -chef Frank Williams der har sendt en personlig lykønskning til banen.
Dette udspringer af at Frank Williams selv kørte på banen i dens første år, hvor han ved flere lejligheder deltog i Formel 3 klassen.
Frank Williams var foruden deltagelsen i løbene på Ring Djursland, også en velkommen gæst hjemme hos banens stifter og daværende ejer Jens Christian Legarth, hvor han normalt boede når han deltog i løbene på Ring Djursland.


Frank Williams lykønsker Ring Djursland med deres 40 års jubilæum.
(Foto: BMW-Williams F1)

Det bliver dog ikke Frank Williams selv der overrækker Fonden Ring Djursland Motorsport og DMKA jubilæumslykønskningen, den bliver i stedet overrakt af den ældste af Jens Christian Legarth's sønner - DTC køreren Mike Legarth - der også er bagmanden for fremskaffelsen af denne specielle gave.

Mike Legarth ser meget frem til 40 år jubilæet på Ring Djursland, som han næsten betragter som sit andet barndomshjem, men indrømmer dog at det altid er med 'et stik i hjertet' at han kommer, da det jo også er den bane som hans far Jens Christian Legarth omkom på ved en tragisk ulykke i 1967.

Kendere inden for DTC sporten vil iøvrigt bemærke at Mike Legarth har fået ny tekst på sin solfilm i forruden på hans BMW 320i racer:
NEXT STOP KOLDING
Det skyldes at han er blevet valgt til de Konservative's spidskandidat til borgmesterposten i den nye Kolding storkommune, og han vil her gøre lidt 'reklame' for sig selv inden valget den 15. november.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Baner
  •