Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kiesa - Hårdt at være tilbage

Formel 1 
23/07/05 

Nicolas Kiesa var tilbage i Formel 1, og det kunne mærkes at der var gået et stykke tiden siden han sidst kørte i motorsportens topklasse. Fysikken gjorde at han ikke fik det optimale ud af træningen.
 

"Det var meget svært at komme tilbage i Formel 1 efter at have været væk i halvandet år. Jeg har ikke testet i lang tid, så at køre i ti omgange var meget hårdt for halsen. Min fysik er ok, men til sidst kørte mit hoved rundt i alle retninger i svingene. Jeg mistede noget tid mod slutningen, men jeg tror at jeg har kunnet give værdifuld information. Jeg var i stand til at tage hurtigt fat og køre lige op med holdkammeraterne. Jeg er meget tilfreds efter de to træninger," siger danskeren.

Teamet var tilfredse for hjælpen i denne weekend. "Nicolas tilpassede sig meget hurtigt til raceren, og det var godt at se. Vi vil gerne takke ham for det han har gjort i dag, og måske ser vi ham igen i fremtiden," siger Adrain Brugess.


Kiesa tilbage i Formel 1 - samme bane hvor han debuterede for to år siden
(Foto: Bridgestone F1)


Og sådan så det ud for 2 år siden
(Foto: Minardi)

Benji

Læs mere om:
  • 24/07/05 - Hockenheim - Formel 1 - FIA F1
  •