Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Camilla klar til Sturup

Clio Cup - DK 
22/06/05 

Clio CupCamilla Stephansen føler sig helt klar til at indtage Sturup Raceway i den kommende weekend. Dog er der tale om en ny bane for hende - og konkurrenterne.
 

Når det går løs i Fleggaard Renault Clio Cuppen, så regner Camilla Stephansen med at Sverige skal indtages for alvor. I hvert fald Sturup Raceway. Og der er grund for at det måske kan lade sig gøre. Pro-Four Racing som Camilla Stephansen er en del af, har siden det sidste løb fået optimeret bilerne, og fundet nogle ting i det mekaniske som vil give mere fart. Det hænger nøje sammen med den målsætning som Camilla Stephansen har:


Camilla Stephansen glæder sig til at køre på Sturup Raceway
(Foto: Motorsporten.dk)

"Min målsætning er at slutte i top 10 hver gang, og så få skrabet så mange points sammen som muligt. Og det er muligt på Sturup Raceway. Udfra de luftbilleder jeg har set, ser det umiddelbart ud til at det er en fed bane, som passer mig rigtig godt. Og så er vi alle lige, det er en ny bane for os alle, det vil jeg prøve at udnytte."

Men hvordan det kommer til at gå, ser vi i weekenden. Camilla Stephansen tager sammen med resten af teamet til Sverige for at teste på banen, så man er godt forberedt til træning og den vigtige tidtagning søndag.

Dons

Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Clio Cup - DK
  •