Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Magnussen satser på stabiliteten

Le Mans 
17/06/05 

Le MansCorvette blev slået af Aston Martin, men...
Kampen mellem Aston Martin og Corvette ser ud til at blive benhård i dette års Le Mans. I ren hastighed blev det godt nok Aston Martin der var de hurtigste, men alligevel er konkurrenterne fra Corvette ikke langt efter. Og de har noget som Aston Martin ikke har på Le Mans - erfaring!
 

I optakten har Corvette arbejdet med opsætningen, og meget tyder på at de har ramt det bedst mulige setup.
"Bilen er meget lettere at køre med de ændring vi har lavet. Jeg tror vi kan gøre gode fremskridt. Teamet er kendt for sin disciplin og holdbarhed i alt hvad de bygger, så jeg tror det er måde vi skal slå konkurrenterne," siger Jan Magnussen.

Han kører på hold sammen med Oliver Gavin og Olivier Beretta, hvor det blev Gavin der kørte efter den hurtigste tid på bløde dæk. Den anden Corvette havde lidt problemer med ophænget, som betød at der blev problemer med bremserne. Der skete dog ingen skader på raceren, men det betyder selvfølgelig at der skal kigges lidt mere på hvad der var årsagen!

Benji


Klik på plakaten herunder for at læse alt om Le Mans 2005


Læs mere om:
  • 19/06/05 - Le Mans - Le Mans
  •