Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Hansson tæt på styrt

MC600
Challenge 

19/06/05 

Slagelse-køreren kom i uføre på olieglat FDM Jyllandsringen
FDM Jyllandsringen blev uden varsel glat og giftig for Thomas Hansson, Slagelse, i Den Blå Avis MC600 Challenge. Undervejs i finalen strømmede olie pludselig ud fra en af konkurrenternes motorer. Lige bagefter kom Thomas Hansson med fuld gas.
 

"Jeg kunne ikke nå at køre udenom, og motorcyklen skred voldsomt under mig, da jeg kom hen til oliepletterne. Men det lykkedes mig at rette op og undgå at vælte," forklarer Thomas Hansson. Selvom hans Kawasaki blev på hjulene, kostede udskridningen værdifuld tid. Løbet endte med en sekstendeplads for Thomas Hansson, der dog blev til en attendeplads, da han han blev idømt en straf på 20 sekunder for tyvstart.

"Jeg er dog ganske tilfreds med løbet som helhed," vurderer sjællænderen. "Rutinen bliver løb for løb forbedret, ligesom mine omgangstider hele tiden bliver hurtigere og hurtigere. Det går helt klart den rigtige vej. Vi er stadig i begyndelsen af sæsonen, og fortsætter den gode udvikling, kommer jeg langt allerede i mit første år blandt de bedste."

DBA MC600 Challenge

Læs mere om:
  • 12/06/05 - Jyllandsringen - MC600 Challenge
  •