Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford 1800

Dobbelt triumf for Mark Kamstrup

F1800 
17/06/05 

Det var en total vellykket weekend for Mark Kamstrup i Lån & Spar Bank Racing, ikke mindre en 2 sejre lykkes det at hente hjem ved Juniløbet på Jyllands-Ringen.
 

Efter første tidtagning var Mark 2. på tiden, så udgangspunktet var ok for heat 1., hvis det ikke var lige det med at det somme tider regner på Jyllands-Ringen, mildest talt det stod ned i stænger, og da Mark ikke var særlig rutineret i regnvejrskørsel, faldt hans humør en anelse, han havde kun kørt et enkelt løb på nogle gamle sutter vi havde overtaget efter den tidligere ejer, og det var ikke noget at skrive hjem efter.., så vi havde besluttet at købe nogle nye, så det kunne da kun blive bedre.

Regnen fortsatte, og det endte da også med at vores anden tidtagning måtte aflyses, da tiden blev knap. Så der blev besluttet at køre 1.heat, hvor omgangstiderne i løbet bestemte hvordan startplaceringerne til heat 2 skulle være.

Heat 1:
Starten gik perfekt, Mark kom bedst afsted, uden for meget hjulspin, men bremsede så tidligt for enden af langsiden, at ikke mindre end 4 konkurrenter overhalede ham, men stille og roligt kom farten tilbage, og han overtog en efter en indtil sejren var i hus, en kanon oplevelse sagde han bag efter, og mig som hadede at køre i regnvejr, det kapitel var vist overstået nu.... med hurtigste omgangstid under løbet, skulle han nu starte pole i heat 2 om søndagen.

Heat 2
Fra pole, gik starten til 2. heat, Mark tog førringen med Kim Humborgstadt i haserne, og det var svært at ryste ham af sig, og det endte da også med at i midten af løbet overtog Kim førringen, men kun for en kort bemærkning, Mark lagde sig tæt bag ved ham og efter 3 omgange overtog Mark igen førringen med en udbremsning for enden af langsiden, og blev der til målflaget blev vist, en kanon weekend med 2 sejre i hus...... og Mark overtog nu DM førringen.


(Foto: Kamstrup Racing)

Næste løb er på Sturup Raceway, som nok bliver lidt af en prøvelse, da vi aldrig har været der, men vi håber det bedste....

Kamstrup Racing


Læs mere om:
  • 12/06/05 - Jyllandsringen - F1800 - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her    D4 Enterprise Solutions