Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans - testdag

Lehto og Werner tilfredse

Le Mans
testdag 

09/06/05 

Le MansJJ Lehto og Marco Werner var godt tilfredse med pre-testen på Le Mans, selv om Pescarolo-bilerne var overraskende hurtige og satte de tre Audi'er med mellem seks og syv sekunder.
 

"Vi har hele tiden vidst, vi ville få det svært med de nye regler. Det er som at køre i to forskellige klasser, men alligevel er jeg optimist. Vi har et godt kendskab til R8'erne og ved, de er holdbare, og vi fandt et godt setup til den ændrede bil under testen. Hele dagen arbejdede vi efter et fast test-skema, og det fik vi gennemført," oplyser JJ Lehto.

Marco Werner var på linie med JJ:
"Vi satte en lille smule tid til i begyndelsen, idet vi havde problemer med en for lang vandring på bremsepedalen. Både jeg og JJ havde en kort tur ud i gruset, men det er bedre at ramme den slags problemer nu end i løbet. Vi har stadig lidt træning tilbage i næste uge, hvor jeg tror, vi kan gøre endnu et skridt fremad. Vi er tilfredse med, hvad vi har opnået i dag - det er, som vi regnede med."

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • 05/06/05 - Le Mans - Le Mans testdag
  •