Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Strategien var klar

MC600
Challenge 

20/05/05 

Søren Hole ville først igennem første sving
At Søren Hole, Kalundborg, vandt søndagens finale i Den Blå Avis MC600 Challenge på Padborg Park, var ikke nogen tilfældighed. I hvert fald ikke, hvis man spørger Kawasaki-køreren selv.
 

Taktikken havde han således lagt på plads, længe inden det grønne lys blev tændt. Han skulle nå det første sving først - koste hvad det ville. Det er hemmeligheden for at vinde på den smalle Padborg Park.

"Jeg vidste, det var helt afgørende at komme først ind i det første sving. Og det lykkedes at presse mig igennem først, og så var der kun tilbage at forsøge at stikke af," sagde en lykkelig Søren Hole, som endte med at vinde løbet.

Men han fik ikke lov til at være ene om at føre. Midt i løbet blev han presset hårdt af både Nicolai Sørensen, Thisted, og Steven Tirsgaard, Herning, og sidstnævnte var da også på et tidspunkt forbi Kawasaki-køreren.

DBA MC600 Challenge

Læs mere om:
  • 15/05/05 - Padborg Park - MC600 Challenge
  •