Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Teamkammerat holdt løfte

MC600
Challenge 

21/05/05 

Søren Lauridsen kom atter på podiet
Dunlop Kawasaki-teamet, som det tidligere Midtfyns MC Racing Team nu hedder, er tilsyneladende et team, der er meget ordholdende. I hvert fald hvis man skal tro én af teamets kørere.
 

"Inden løbet sagde jeg til Søren Hole, at vi skulle ses på skamlen, og det løfte skulle jeg jo holde," sagde en begejstret Søren Lauridsen, Værløse, som da også endte med at ledsage sin teamkammerat op på podiet.

"Jeg pressede motorcyklen alt, hvad jeg kunne under hele løbet, og kæmpede det bedste jeg havde lært for at holde fast i de forreste. Jeg ventede på en fejl hos en af dem, og da den kom, tog jeg chancen og slog til."


(Foto: Anders Molin)

Det er anden gang i år, at den unge Værløse-kører kommer på podiet efter et løb i Den Blå Avis MC600 Challenge, hvor Søren Hole, Kalundborg, i øvrigt er en dobbelt så hyppig gæst.


(Foto: Anders Molin)

"Det er simpelthen et kanon resultat for begge kørere," siger deres teamchef Karsten Rasmussen. "Det er flot, at Søren Lauridsen kører afventede og venter med at slå til indtil i slutningen af løbet."

DBA MC600 Challenge

Læs mere om:
  • 15/05/05 - Padborg Park - MC600 Challenge
  •