Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Nicolai Sørensen mistede føring

MC600
Challenge 

22/05/05 

JSB Racing arbejdede med opsætning på Padborg Park
Da feltet i Den Blå Avis MC600 Challenge fredag aften kom til Padborg Park, stod Nicolai Sørensen, Thisted, à point med Søren Hole, Kalundborg, i toppen af pointstillingen.
 

Da det to-hjulede cirkus forlod banen igen to døgn senere, havde Honda-køreren mistet sin føring til Søren Hole, som nu har et betydeligt forspring på hele 24 points.

Thyboen lagde ellers ud med at føre pre-finalen, men opsætningen af den gule Honda CBR 600 RR var ikke god nok til, at han kunne holde konkurrenterne stangen. En fjerdeplads blev resultatet af indsatsen.

"Lørdag var jeg utilfreds med min egen indsats," erkender Nicolai Sørensen. "I teamet vurderede vi, hvilke tekniske muligheder vi havde til søndag, og vi tilbragte også en del tid ude på banen lørdag aften."

JSB Racings arbejde med motorcyklen bar frugt, for i søndagens finale var Nicolai Sørensen konstant med fremme i kampen om de forreste placeringer. Alligevel måtte han ligesom dagen forinden tage sig til takke med den utaknemmelige fjerdeplads, som ikke gav adgang til podiet, idet han til sidst blev passeret af Steven Tirsgaard, Herning.

"Søndag var helt anderledes. Jeg kunne angribe i stedet for kun at forsvare min position som om lørdagen," fortæller Nicolai Sørensen. "Bremserne passede mig perfekt og en anden gearing gav et bedre driv igennem chikanen. Heldigvis for Steven og for mig selv holdt han sig på hjulene, da han oversatsede og gik indenom mig i Big Mag på sidste omgang."


(Foto: Anders Molin)

"Vi var ikke hurtige nok til at finde det rigtige set-up til Nicolai," erkender teamchef Allan Østli. "Køretiden er yderst begrænset ved Challenge 600. Forbedringer på racerne skal foretages til tidtagning og race, hvor det gælder vigtige placeringer og points. Til søndags morgen warm-up havde vi foretaget en del ændringer på Hondaen, som var en klar forbedring."

"Vi troede alle på at en heatsejr var mulig, men desværre trak vi det korte strå denne gang," tilføjer teamejer Jens Sivert Bak. "Med det fornødne held kunne det ligeså godt være blevet en podieplads her i Padborg. Vi ser nu frem imod næste afdeling på Jyllandsringen 11.-12. juni."

DBA MC600 Challenge

Læs mere om:
  • 15/05/05 - Padborg Park - MC600 Challenge
  •