Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Lærerig weekend

MC600
Challenge 

23/05/05 

Thomas Hansson kørte sit tredje løb i Den Blå Avis MC600 Challenge
Thomas Hansson, Slagelse, er et af de nye navne i Den Blå Avis MC600 Challenge. Efter en enkelt wild card-deltagelse sidste år er vestsjællænderen nu én af de permanente deltagere i serien, hvor han ligesom de øvrige starten på Padborg Park måtte kæmpe med olie på banen i søndagens finale.
 

"Jeg kom skidt fra start, og det ødelagde den første del af løbet for mig," siger Thomas Hansson. "Men jeg fik kæmpet mig tilbage og overhalede fire andre undervejs. "Men der var for langt op til den næste gruppe. Og jeg valgte ikke at tage nogen unødvendige risici."


(Foto: Anders Molin)

Trods det ikke perfekte resultat gav søndagens løb værdifulde point til Thomas Hansson i kampen om Den Blå Avis MC600 Challenge. Racet på Padborg Park var blot hans tredje løb blandt superligaen af danske Road-Racing kørere.

"Jeg forbedrer mig for hvert løb, og omgangstiderne bliver hele tiden hurtigere. Nu er opsætningen af Kawsaki-motorcyklen også ved at komme på plads. Det kan jeg tydeligt mærke," fortæller Thomas Hansson, som sidste år kørte i den såkaldte rookie-klasse, og nu for alvor er kommet i barsk selskab.

DBA MC600 Challenge

Læs mere om:
  • 15/05/05 - Padborg Park - MC600 Challenge
  •