Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Vejrudsigten for Monacos Grand Prix

Formel 1 
18/05/05 

De sorte skyer er på vej væk
For de heldige som er ved at pakke tasken, og er på vej til Monaco, så er der gode nyheder forude. De sorte skyer som har hængt over lilleput landet, og fyldt byens gader med kraftig regn er på vej væk.
 

Den lokale vejrmand, kan nu informere om, at det dårlige vejr som har huseret de sidste dage i området, er på vej væk og skulle senest i dag være helt forsvundet og vil derfor ikke komme til at genere afviklingen af weekendens Grand Prix.

Verjudsigten for i morgen torsdag lyder da også på solskin og temperaturer omkring de 20-21 grader. Det er netop i morgen at begivenhederne starter i Monaco, når de indledende testkørsler begynder for det traditionsrige løb.

Alt i alt lyder vejrudsigten, solskin med mulighed for lettere overskyet indimellem og en svag mulighed for enkelte kortvarige byger. Ses vi dernede?

K.D.

Læs mere om:
  • 22/05/05 - Monte Carlo - Formel 1 - FIA F1
  •