Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Søren Hole kørte sig i front på Padborg Park

MC600
Challenge 

14/05/05 

Kawasaki-piloten tog føringen i pre-finalens allersidste sving
Søren Hole, Kalundborg, kørte sig i dobbelt forstand i front af Den Blå Avis MC600 Challenge, da han lørdag eftermiddag vandt pre-finalen ved Padborg Open. Den vestsjællandske Kawasaki-kører lagde sig dermed i spidsen for motorcykelserien, som tæller mere end 20 af landets bedste Road Racing-kørere.
 

Men Søren Hole måtte denne gang også kæmpe for sejren. I morgenens tidtagning var det blot blevet til fjerdehurtigste tid for Road Racing-veteranen, og da starten gik, formåede han ikke at udnytte dette til at avancere i feltet. Det var således Nicolai Sørensen, Thisted, der på sin gule Honda lagde sig i front og indledningsvist fik lidt luft til sidste års to topkørere, Steven Tirsgaard, Herning, og Kim Philip, Blommenslyst, der ivrigt kæmpede om andenpladsen.


Nicolai Sørensen (99) lagde sig i front på Padborg Park, men det var Søren Hole (2), der kørte forbi konkurrenterne og vandt
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Nicolai Sørensen formåede dog ikke at holde konkurrenterne stangen. Allerede på anden omgang blev han indhentet af trioen Steven Tirsgaard, Kim Philip og Søren Hole. Steven Tirsgaaard og Kim Philip måtte han snart lade passere, mens det for en stund lykkedes Nicolai Sørensen at holde afstanden til Søren Hole.

I front begyndte der nu en lang dyst mellem Steven Tirsgaard og Kim Philip, der bragte minderne frem fra deres utallige 2004-dueller. Indtil midtvejspunktet i løbet var det Kim Philip, der førte, men så fik Steven Tirsgaard overtaget, og det så faktisk ud til, at Yamaha-køreren ville vinde sin første sejr i årets Den Blå Avis MC600 Challenge.

Men så begyndte Søren Hole at rykke op i feltet. På sjette omgang fratog han Nicolai Sørensen tredjepladsen, og tre omgange senere var det Kim Philip, som måtte overgive sig efter en kortvarig kamp. Da feltet gik ud på sidste omgang kæmpede Søren Hole fortsat med at holde Kim Philip stangen, men alligevel formåede han at ryste rivalen af sig, så han i pre-finalens allersidste sving kunne overraske Steven Tirsgaard og køre først i mål.

Bag førerkvartetten blev der også budt på tætte kampe. Således fik Ulrik Døssing Nielsen, Kjellerup, arbejdet sig op på femtepladsen efter en meget tæt og intens kamp mod Allan Howard, Næstved, og Søren Lauridsen, Værløse.

Kørerne i Den Blå Avis MC600 Challenge kører finale på Padborg Park søndag klokken 14.35.

Morten Alstrup


Se også:
Tider fra 1. heat
Læs mere om:
  • 15/05/05 - Padborg Park - MC600 Challenge
  •