Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Thomas Harding: "Jeg er bedre forberedt."

MC600
Challenge 

13/05/05 

For vestsjællænderen bliver Padborg Open fjerde løbsweekend i træk
Weekendens Padborg Open danner rammen om anden afdeling af Den Blå Avis MC600 Challenge.
 

Efter den flotte premiere først på måneden skal 22 af landets bedste kørere atter dyste om værdifulde points i kampen om det absolutte flagskib blandt motorcyklernes Road Racing-discipliner, og der tegner sig en hård kamp.

Selv om kalenderen for Den Blå Avis MC600 Challenge åbnede mulighed for et velfortjent pusterum i sidste weekend, så var det langt fra alle deltagerne, som benyttede sig af dette. Thomas Harding, Slagelse, var således blandt en gruppe af kørere, der startede i et DM-løb i Poznan i Polen, og det betyder, at Padborg Open bliver hans fjerde løbsweekend i træk.


For Thomas Harding bliver Padborg Open hans fjerde Road Racing-weekend i træk.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

"Jeg synes, at jeg er ved at få et godt flow, og jeg er ved at komme ind i en god rytme, efterhånden som jeg bliver vant til at køre mere og mere motorcykel," siger vestsjællænderen, der i vinteren droppede et 8-16-job for i stedet at koncentrere sig om Road Racing-sporten.

"Sidste år var jeg meget mere nervøs på en negativ måde, men den del er jeg blevet meget bedre til at håndtere i år. Samtidig har alle min løb betydet, at jeg efterhånden har prøvet lidt af hvert i år. Skulle det således blive regnvejr, gør det ikke noget, for det har jeg allerede vænnet mig til. Jeg synes, at jeg er bedre forberedt, for jeg har været mere koncentreret om det og føler mig bedre tilpas på cyklen."

Den megen træning og øgede rutine er noget, som også afspejler sig i Thomas Hardings resultater. Således blev han i weekenden noteret for andenpladser i både StockSport 600- og SuperSport 600-klasserne i Poznan, og weekendens udfordring på Padborg Park glæder han sig til.
"Sidste år følte jeg mig godt tilpas på banen, og jeg forventer at køre nogle gode tider. Men jeg er jo ikke herre over, om de andre også kapper af deres omgangstider, men jeg vil i hvert fald gøre det så godt, jeg kan," siger Suzuki-køreren, der sidste år var meget tæt på topplaceringer på Padborg Park.
"Sidste år lå jeg firer i det første løb ved Padborg Open, indtil jeg væltede, og ved løbet i efteråret kom jeg ind på en femteplads, men blev diskvalificeret. Men sidste år præsterede jeg også at starte et løb dernede som nummer 25 og ende på ellevtepladsen, så jeg kan kun se frem til næste weekend."

I den aktuelle stilling i Den Blå Avis MC600 Challenge indtager Thomas Harding en delt niendeplads som næstbedste Suzuki-kører, hvor han kun overgås af teamkammeraten Kim Philip, Blommenslyst. Intet er imidlertid afgjort i serien, hvor sæsonen tegner meget jævnbyrdig. I front er det således Nicolai Sørensen, Thisted, og Søren Hole, Kalundborg, der topper tabellen, hvor de ligger à point på henholdsvis deres Honda- og Kawasaki-maskiner.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • 15/05/05 - Padborg Park - MC600 Challenge
  •