Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

ART Grand Prix er klar

Grand Prix 2 
16/04/05 

Åbningen af den nye GP2-serie står snart for døren, og de sidste tests er godt overstået. Et af de teams der sikkert skal holdes øje med, er ART Grand Prix. De melder sig klar til den nye sæson og starten på Imola.
 

Teamet har som alle andre været to dage på Paul Ricard, der har været basen for en stor del af de tests der har været kørt vinteren igennem. I den sidste test var det vigtigt at få testet racerne over lidt længere stræk, og arbejde med set-up.

"Jeg er meget glad! Vi tog et godt skridt frem i forhold til testene på Paul Ricard og har forbedret os meget i præstationen. Vi gjorde det godt og de lange stræk gik virkelig godt. Jeg var i god form mod slutningen af løbs-simuleringen: dækkene og raceren havde det fint. Jeg er derfor meget glad for disse to dage, og ser frem til Imola," siger Nico Rosberg.

Hans holdkammerat, franskmanden Alexandre Premat er også meget forventningsfuld, selvom han havde nogle tekniske problemer den ene testdag. "Vi vil bruge de mange data som vi har samlet de to dage for at blive klar til Imola," siger han.


Alexandre Premat havde problemer den sidste testdag og måtte en tur i sandkassen
(Foto: GP2)

De to kørere kunne notere sig for følgende tider:

1. dag:
9. Premat - 1:26,540
12. Rosberg - 1:26,597

2. dag:
7. Rosberg - 1:24,947
16. Prémat - 1:25,778

Benji

Læs mere om:
  • 24/04/05 - Imola - Grand Prix 2
  •