Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

EM Rally

Henrik Jensen & Carina Møller fik vist flaget

EM Rally 
09/11/04 

- i Condroz Rally
En lettere afkørsel stoppede Henrik Jensen og Carina Møller på andendagen af Condroz Rally i Belgien. Det skete på den første prøve om morgenen, hvor vejene stadig var fedtede og våde.
 

Efter et hop tog det lige lidt ekstra tid at få Peugeot'en på rette kurs og så var nedbremsningen til næste sving blevet meget kort. For kort.
Bilen fik det ene hjulpar ud i grøften og inden Henrik fik den op igen, kom en betonkant på tværs. BANG! Og højre forhjulsophæng blev slået over.

Dag 1 var ellers gået forrygende. Henrik og Carina startede ud som nr. 78 af 166 deltagere. Efter ca. 200 km. hastighedsprøver kunne de overnatte som generelt nr. 25 og på en andenplads i klasse N3. Det var rigtig, rigtig godt for selvtilliden. Og troen på at en Peugeot 206 RC kan klare sig i det skrappe selskab.

Opmærksomheden på servicepladsen var overvældende. Endnu engang kommer der sådan en dansker fra det bare ingenting, med en rallybil de ikke rigtig kender på de kanter. Og så giver han flere af deres kendte navne baghjul. Både i gr. N og gr. A. Hvad er det for noget!

Belgieren Josué Damsin i Renault Clio førte klassen på det tidspunkt Henrik og Carina udgår, men han må selv trække sig med en teknisk defekt. Det gav luft til Lucchese i Clio og Valepin i Golf, som sluttede løbet i samme rækkefølge.
Der var 12 biler i klasse N3, hvoraf 5 var Clio'er.
82 deltagere gennemførte løbet.

Karl Åge Jensen og Hans Marx i Subaru WRC har problemer på første dagen og falder langt ned i feltet, men retter flot op på andendagen og slutter ralliet på en 10. plads i klasse N4. Så de danske farver blev repræsenteret på målstregen.

HJ Rallyteam

 
 

EM Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: