Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

EM Rally

EM Rally med masser af hjulskifte

EM Rally 
09/11/04 

Det blev ikke ligefrem en drømmestart for Karl-Åge Jensen og Hans Marx i det Belgiske EM Rallye de Condroz.
 

En kilometer inde på første prøve punkterede de i deres Subaru Impreza WRX, og det skulle senere vise sig ikke at blive sidste gang, for da prøven skulle køres anden gang var det galt igen og prøve 10 gav endnu engang motion til Karl-Åge og Hans da de for tredje gang måtte ud i det fugtige belgiske vejr og skifte hjul. Dog rakte 10 af de 14 prøvetider lørdag til placeringer i Top 20.

Lørdag aften var der ikke ligefrem feststemning over at skulle overnatte på en 53. plads. Men efter at have sovet på sagen ville Karl-Åge, som det konkurrencemenneske han er, vise at det kunne gøres bedre og at det kun havde været uheldige omstændigheder der var skyld i lørdagens prøvetider.


(Foto: Jensen Subaru Rallyteam)

Søndag viste vejret sig fra sin bedre side og Karl-Åge og Hans var klar fra morgenstunden til at tage kampen op. De havde lagt lørdagens uheld bag sig og havde nu det mål at slutte generelt i TOP 30. De kørte nogle rigtig gode tider, med placeringer blandt de 10 hurtigste på 8 ud af 10 prøver.

De tre punkteringer og yderligere en tid straf på 1 minut, da teamet måtte skifte generator ved at låne en fra en privatbil, kostede godt 13 minutter i samlet tids tab og betød desværre, at det ikke blev til en top 10 placering generelt i løbet denne gang, men i stedet 29. plads generelt og 10. pladsen i klassen.


(Foto: Jensen Subaru Rallyteam)

Karl-Åge udtaler, at det næsten er 2 år siden, at de har været punkteret sidst og det er derfor pokkers ærgerligt at punktere hele tre gange i samme løb. På trods af problemerne var det alligevel et tilfreds team som kunne drage hjem fra Belgien med den sidste kilometer tilbagelagt i Subaruen for sæsonen 2004, - 2. dagens resultater viste at teamet her havde kørt sig til en generel 8 plads, så sæsonen blev på den måde alligevel afsluttet godt.

Cols/Godde i Renault Clio S1600 løb med den samlede sejr foran N4 klassevinderen Snijers/De Keerle i Mitsubishi.

Jensen Subaru Rallyteam
Jane Juul Sørensen

 
 

EM Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: