Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

Dennis Barth samlet nr. 6

Yokohama Cup
0-1600cc 

05/10/04 

Den hidtil bedste sæson for Dennis Barth. Det er konstateringen efter at de sidste to heats blev kørt i weekenden på JyllandsRingen.
 

Dennis Barth opnåede efter årets to sidste heats blev kørt i weekenden, en samlet sjetteplads i den lille Yokohama Cup klasse. Dennis Barth kunne dermed konstatere at resultatkurven er forsat går i den rigtige retning. I den første sæson blev Dennis Barth nr. 34, sidste år blev han nr. 14 og i år altså nr. 6 samlet.


Samlet 6. plads til Dennis Barth i denne sæson
(Foto: Motorsporten.dk)

I sidste sæson drillede bilens gearkasse utrolig meget, men det er der styr på. I forberedelserne til denne sæson, fik hele bilen en ordentlig renovering, og straks kunne man se at bilen godt kunne præstere noget alligevel. Det har givet overskud til at Dennis Barth og mekaniker teamet i år har kunnet tillade sig at eksperimentere noget mere med affjedring og dæktryk osv. Man har da også kunnet aflæse på resultatlisten efter de forskellige løb, at fremgangen har været væsentlig.

Inden man nåede til denne løbsweekend var håbet hos Dennis Barth at man skulle have lidt regnvejr. Chancerne ville blive forøget. Det viste sig da også til tidtagningen, især til det første heat. Her var det nemlig regnvejr og Dennis Barth kvalificerede sig som nr. 3. I tidtagningen til det andet heat var regnen stoppet og banen begyndt at tørre op. Resultatet her rakte til en startplacering som nr. 8.

Søndag skulle de to heats køres. Asfalten var våd, måske lidt for våd og da de fleste startede på tørvejrsdæk, gav det lidt karambolage i starten. Dennis Barth blev ramt bagfra og fik beskadiget bagbroen på bilen ret så meget, men alligevel ikke mere end at han kunne liste bilen i mål. Den var næsten umulig at styre, men Dennis Barth fuldførte alligevel heatet for at prøve at samle så mange points sammen som muligt. Resultatet blev en elvte plads i første heat.

Til dagens andet heat havde mekanikerne prøvet at reparere skaden i det omfang det var muligt tidsmæssigt. Bilen kunne køre men ikke perfekt. Dennis Barth startede som nr. 8 men mistede placeringen ved starten. Han fik dog tilbageerobret et par placeringer, men måtte efter tæt duel med Bruno Rasmussen gi' sig til sidst. Da heatet sluttede, var det i et meget tæt opløb med Bruno Rasmussen der fik overhalet Dennis Barth til sidst. Slutresultat for Dennis Barth blev en syvendeplads i heatet. Det rakte som før nævnt til en samlet sjetteplads for året, og dermed den bedste sæson for Dennis Barth i hans korte racerkarriere.


Dennis Barth inden den tætte og spændende duel med Bruno Rasmussen
(Foto: Motorsporten.dk)

Dennis Barth udtalte efter løbet, at det var uheldigt med uheldet i det første heat. Resultatet havde været anderledes hvis ikke det var sket. Til gengæld siger Dennis Barth så også at duellen han havde med Bruno Rasmussen i dagens andet heat var meget tæt, men også meget fair, og sender et stort cadeau til Bruno Rasmussen i den forbindelse. Sådan skal racing være. Det er også et stort tillykke til Steffen Larsen, som allerede inden dagens heats var blevet mester i den lille Yokohama Cup klasse.

Dennis Barth skal nu i gang med at lave planer for næste sæson. Der er forskellige muligheder at kikke nærmere på. Men der kommer mere om det senere, meddeler Dennis Barth. I stedet vil han gerne sige tak for al støtte til teamet og han selv. Især en stor tak til sponsorerne og til mekanikerne som har brugt meget af deres fritid på at holde bilen kørene.

Dons

Læs mere om:
  • 03/10/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •