Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk motorsport

Hofmann vender tilbage

Historisk 
02/10/04 

- med sin Trabant
Den tyske racerkører Bernhard Hofmann, der henrykkede publikum med sin ukuelighed ved Copenhagen Historic Grand Prix, stiller denne weekend op på Jyllands-Ringen til DM Finalen.
 

At det er ret usædvanligt at se en Trabant på en racerbane, og specielt her i Danmark, kan alle vist godt være enige om, men det er ikke desto mindre hvad man kan opleve denne weekend på Jyllands-Ringen, hvor 'Øst-Tyskeren' Bernhard Hofmann stiller op i den historiske klasse.Selv ikke en tur i autoværnet kunne slå Bernhard Hofmann og hans Trabant ud.
(Foto: Motorsporten.dk)

Bernhard Hofmann har tidligere kørt motorløb i Danmark, det var i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix i Fælledparken i august måned.
Her udviste ham og hans kone en ufattelig ukuelighed, og selv på trods af et par store uheld, så nægtede de at give op, og fik til alle starterne repareret den lille to-takter, som spruttende, hvæsende og ikke mindst rygende henrykkede tilskuerne.

I det tidligere Øst Tyskland køres der mærke klasser med Trabant'erne, ligesom vi herhjemme har Saxo og Clio Cup. Men på Jyllands-Ringen skal Bernhard Hofmann og Trabant'en kæmpe mod Mini Cooper, Hilmann Imp og NSU 1200 TT det bliver en stor mundfuld for dem.

Bernhard Hoffmann har til daglig hjemmebane på Greencircuit, der nærmest kan betagnes som en mellemting mellem en rallycros og en speedwaybane, du kan på deres hjemmeside læser mere om Trabant race, hvis dette skulle have fanget din interesse.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 03/10/04 - Jyllandsringen - Historisk
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her