Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Rally Championship

Ford forventer en dæk gåde i Italien

WRC 
25/09/04 

World Rally ChampionshipFord teamchef Malcom Wilson har sagt at næste weekends Supermag Rally på Sardinien kan blive et af de mest indviklet for teams og deres dæk valg.
 

Årsagen er de meget forskellige overflader som er på de mange nye prøver i 2004 udgaven af det Italienske rally. I år er WRC flyttet fra San Remos asfalt til Sardiniens mange grusveje, hvilket stiller nye og store udfordringer for alle kørere og teams.


(Foto: Ford)

"Jeg tror det kan blive et løb med mere variation end noget andet løb i WRC" sagde Wilson og forsatte: "Vejene overflade ændre sig konstant og der er et bredt udvalg af overflader. Vores dæk ingeniør George Black har være derovre for at gennemkøre prøverne for at indsamle data til vores dæk valg. Hans tilbage melding er at nogle steder er overfladen lige så rå som i Kenya, nogle er jævne som i Finland og mange steder er vejene ret sandede. Jeg tror det bliver et interessant rally".

Ford kørerne Markko Martin og Francois Duval har brugt det meste af ugen med test i Spanien for at forberede sig til det kommende asfalt rally på Corsica i og den sidste runde i forbindelse med Rally de Catalunya i Spanien.

Selch

Læs mere om:
  • 03/10/04 - Italien - WRC
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS