Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Krohn-Barbour Racing tilbage

ALMS 
24/09/04 

American Le Mans Series- i American Le Mans Series
En af årets højdepunkter i ALMS serien, Petit Le Mans på Road Atlanta, har fået endnu et hold på deltagerlisten.
 

Det drejer sig om Krohn-Barbour Racins to Lamborghini racere, som efter at have misset 2 afdelinger af ALMS, nu vender tilbage når langdistanceløbet på Road Atlanta afvikles i den kommende weekend.

Krohn-Barbour Racing indsætter 2 Lamborghini Murciélago R-GT til løbet. Den ene, nr. 5, vil blive kørt af David Brabham, Peter Kox og Nic Jonsson. Holdets anden bil, nr. 6, vil blive kørt af Tracy Krohn, Scott Maxwell og Joe Fox.

Løbet på Road Atlanta er et 1.000 miles løb (eller 10 timer - alt efter hvad der nås først) og kørerne hos Krohn-Barbour Racing vil så vidt muligt få lige meget tid i bilen.

Som navnet på løbet antyder, så er det lavet som en mini-udgave af det legendariske 24 timers løb på Le Mans banen i Frankrig. Dog er det "kun" i en 10 timers version, så man starter løbet om dagen og slutter et godt stykke tid efter mørket har sænket sig over banen i Georgia, USA.

For at foreberede sig bedst muligt har alle 6 kørerne fra Krohn-Barbour Racing deltaget i en test på Road Atlanta fra den 17. til den 19. september.
Her gennemførte bilerne mere end 300 miles (svarer til ca. 485 km) tilsammen, hvor holdet arbejdede intenst på at få bilerne klar til weekendens løb.

Dette års løb starter kl. 12:00 den 25. september og slutter således kl. 22:00 lokal tid.
Kvalifikationen køres i dag, mens der har været både træning om dagen og om aftenen torsdag.

Søren Riis

Læs mere om:
  • 25/09/04 - Road Atlanta - ALMS
  •