Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Så meget er 7/10 sekund i et race

Clio Cup - DK 
07/09/04 

Clio CupGrand Prix'et var noget godt skidt for Palle Navntoft
På en dejlig solbeskinnet Grand Prix søndag havde Palle Navntoft inviteret sine sponsorere til at overvære race på Danmarks længste racerbane- Jyllands-Ringen. For nogle af sponsorerne var det første gang de var til motorløb, men det er nok ikke sidste gang.
 

"Vi har testet på Jyllands-Ringen for ca. 10 dage siden, hvor vi prøvede forskellige setup's, og ud fra disse set up's havde vi valgt et set up til bilen som vi mente ville passe til bilen denne weekend".
Planen var at Palle ville kører ud til tidtagningen og langsomt varme sine dæk op, så i stedet for at sætte tiden på ret hurtigt ville han vente det flere af de andre deltagere havde gjort første forsøg og var kørt i pit. Den strategi viste sig dog ikke som et heldigt valg da tids kørselen blev ødelagt af safety car perioder og Palle fik derfor kun en reel ren omgang i tidtagningen, med en startplacering som nummer 19 til følge.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg havde det bedste mekaniker team i hele sæsonen, de sørgede bare for at bilen var tip top hele tiden, så jeg ikke skulle være nervøs for nogle fejl og bare kunne koncentrere mig om at kører og det er jeg meget glad for, men det var desværre bare ikke nok. Jeg er imponeret af dem som var helt fremme i feltet. De kørte bare nogle hurtige tider lige fra starten inden vi fik safety car på banen" - udtalte Palle Navntoft efter tidtagningen.

1. heat, som jo i Renault Clio Cuppen bruges til tidtagning af andet heat, gik fra startpladsen som nummer 19 til nummer 16 da heatet var kørt. Palle Navntofts bedste omgangs tid i heat 1 var kun 0,75 sekund langsommere en manden på pole til andet heat. Konkurrencen i klassen er dog så hård at selv om Palle havde kørt hurtigt i første heat, så rakte tiden kun til en start placering som nr. 18 i andet heat.


(Foto: Motorsporten.dk)

2. heat viste at det set up man havde fundet til bilen faktisk virkede og Palle kørte et flot løb. Han kørte fra en start placering som nummer 18 og til en flot 13. plads i en klasse som er så tæt, er det en god præstation. Palle var da også tilfreds med sin placering og sagde:
"Jeg kørte stærkt, men det gjorde de andre også, så jeg er tilfreds med at kører mig fem placeringer op."

Det skal samtidig nævnes at konkurrencen i Renault Clio's internationale serie, er så hård at en kører som kan kører sig mere en 5 placeringer op i feltet bliver belønnet!

Palle Navntoft var tilfreds med sin placering, men ville selvfølgelig gerne havde haft en bedre tidtagning og ligget længere fremme i feltet så han kunne have vist lidt mere for alle de gæster som var mødt op i teamet. Gæsterne var nuværende og fremtidige sponsorere. Derudover var OZ fælge og Remus udstødninger repræsenteret i det flotte pit telt.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg havde en dårlig tidtagning, men kørte 2 gode løb, selv jeg absolut ikke fik noget foræret i denne weekend" slutter Palle Navntoft mens han igen takker sit mekaniker team for deres fantastiske arbejde hele weekenden.

Selch

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •