Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Alle fem Pro Four Racing biler klar igen

Clio Cup - DK 
02/09/04 

Clio CupDer har hersket stor travlhed i Pro Four Racing teamet siden løbet på Ring Djursland, hvor flere af deres Clio Cup racere fik en hård medfart.
 

Værst gik det ud over Brian Olsen's racer, der efter et skub fra en konkurrent endte på taget i 'Depot-svinget', og som undervejs blev bulet hele vejen rundt.
Men nu er den sammen med de fire øvrige racere igen rettet ud, og klar til weekendens 'Grand Prix Danmark' på Jyllands-Ringen.

I forbindelse med at Brian Olsen's racer skulle rettes ud over det hele, så har han i samråd med teamet også valgt at få raceren malet i en ny farve.
Så når den ruller ud på Jyllands-Ringen, så er det diskrete hvide og grå look væk, det er i stedet erstattet af et meget grønt look, der nok bør gøre raceren synlig i det store Clio Cup felt, både for publikum og de øvrige konkurrenter!Brian Olsen poserer stolt ved sin nymalede racer.
(Foto: Pro Four Racing)

"Vi har nu alle bilerne klar til Grand Prix'et, og så håber vi på lidt pænere kørsel denne gang, end på Ring Djursland" - udtaler teamchef Peter Faarborg - "vi er alle meget opsatte og motiverede for at gøre en god figur denne weekend, der traditionelt er den største motorsports weekend i sæsonen."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •