Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

'Gammel-Hansen' skal køre Clio Cup racer #27

Clio Cup - DK 
02/09/04 

Clio CupDen kendte tidligere rallykører Jørgen Hansen, Fjenneslev, der huserede fra 70'erne til starten af 90'erne, i blandt andet Opel Ascona & Manta 400, gør nu comeback som 60 årig.
 

Han skal køre i stedet for hans søn, Claus Hansen, der stadig ikke er kommet sig over hjernerystelsen fra påkørslen i Fleggaard Clio Cup på Padborg Park i juni.

Jørgen Hansen synes ikke bilen skal stå stille indtil Claus er klar igen. Derfor vil han stille op i de næste par løb i Fleggaard Clio Cup, i den sponserede BP Oil bil med startnummer 27.
Han gør det også for at kunne sætte sig bedre ind i Claus Hansens forklaringer om bilens opførsel, og forhåbentligt derved blive endnu bedre til at forstå hvad der ønskes af både kører og bil.

Jørgen sætter ingen forventninger om andet end blot at være med, men sidst, det er der vist ingen der tror på at han bliver.


Læs mere om:
  • Jørgen 'Gamle' Hansen
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •