Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Nu skal det være!

Clio Cup - DK 
02/09/04 

Clio Cup-Palle Navntoft er klar til årets største løb
Med Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen den 3.-5. september, er Motorsportsdanmark ved at geare op til årets store brag. Palle Navntoft og hans Fleggaard Renault Clio Cup-team er blandt dem som har sat kryds i kalenderen, med forventninger om et topresultat.
 

Efter en optakt, der blandt andet inkluderer en stadig stigende formkurve, samt 2 testdage, i ugerne op til løbet, er Palle Navntoft optimist med hensyn til Grand Prix Danmark. Sæsonen igennem er han og mekanikerne kommet stadig bedre ind på livet af den sprælske Renault Clio, og teamet føler sig efterhånden godt rustet i kampen med de skrappe konkurrenter.
Det foreløbige succeskriterie er en top-10 placering i tidtagningen. Det bliver svært med den hårde konkurrence, men Palle Navntoft mener at tingene er ved at være faldet på plads. Lykkes det skulle en placering i midten af top-10 i lørdagens første heat være muligt - "Vi er altid gode i løb" som han siger.


Palle Navntoft har blikket rettet mod et flot Grand Prix-resultat.
(Foto: Motorsporten.dk)

En anden af Palle Navntofts grunde til optimisme, er at han, trods sin Københavner-status, betragter den midtjyske Jyllands-Ringen som sin hjemmebane. Ved sidste års Grand Prix Danmark sluttede han således på en flot tredjeplads i Citroën-mærkeklassen OK Saxo Cup - og sidste års Saxo Cup var ikke for folk med sarte sjæle.

Alt i alt føler Palle Navntoft sig rigtig godt forberedt til weekendens opgave. Derfor er sponsorerne også inviteret med på banen, ude hvor tingene sker. Teamet har af samme grund udvidet teltet på det seneste, så der bliver plads til alle.
Det de, sammen med mange tusinder af tilskuere, kommer til at overvære, er bl.a. Palle Navntofts kamp om den samlede 16. plads, som han deler med Peter Ager. De to har begge 31 point.

"Vi tør have forventninger" slutter en optimistisk Palle Navntoft.

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •