Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Radical - Int.

Radicals på Ring Knutstorp

Radical - Int. 
15/07/04 

- denne weekend
Det her har på ingen måde noget med politik at gøre, men derimod ægte race.
Tilsvarende biler har gæstet Jyllands-Ringen i september 2001, desværre blev løbet dengang afviklet i regnvejr, og der var derfor mange uheld, med meget lidt race til følge.
 

I den kommende weekend hvor DTC feltet gæster Ring Knutstorp, vil det svenske Radical felt køre 6. afdeling i det Svenske Mesterskab som føres af David Björk i en Radical 1300 Prosport.
Serien strækker sig over i alt 8 afdelinger, og sidste afdeling køres den 19. september på Mantorp Park.

Radical raceren er en 'købe-bil' som leveres i 4 konfigurationer:
Supersport - 1300cc - 205 HK
Supersport - 1500cc - 252 HK
Tracksport - 1000cc - 150 HK
Tracksport - 1100cc - 185 HK

Den svenske serie er baseret på Supersport - 1300cc, og selvom 1300cc ikke lyder af meget så yder de alligevel på den sjove side at 200 HK, til en bil som kun vejer omkring 480 kilo.

Lige som på motorcykler, er denne 'krympede' sporstcar udstyret med sekventiel gearkasse, hvilket er med til at gøre den til en moderne racerbil, som tilmed kører på slicks (hvis det altså er tørvejr).

Der er tilmeldt mere en 25 biler i denne serie, så de kan godt risikere at blive et rigtigt interessant race.

Vejgaard