Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nyt resultat efter diskvalificeringer

Formel 1 
14/06/04 

Toyota og Williams bortdømt i Canada
Resultatet af det canadiske Grand Prix er blevet ændret, da både Toyota og Williams har fået frataget deres placeringer. De to teams har kørt med ulovlige bremse-elementer - elementer der har til formål at køle bremserne.
 

Netop på Circuit Gilles Villeneuve er bremserne uhyre vigtige, og derfor bliver de prøvet til det yderste. For Williams er det særligt bittert da de endelig er kommet frem til nogle gode pointplaceringer på en dag hvor de hentede ind på Renault. Men det blev en skuffelse for dem i stedet, ligesom også Cristiano da Matta fratages sin 8. plads.

Dermed bliver det til en dobbeltsejr til Ferrari og med Jenson Button på 3. pladsen - og de helt store vindere bliver Jordan der får begge kørere i pointene - endda med debutpoint til Timo Glock. Mon ikke Pantano ærgrer sig over at der i denne weekend var rod med betalingerne til teamet?

Revideret resultat af det canadiske Grand Prix

Nr.KørerTeamTid
1.Michael SchumacherFerrari1t28m24,803s
2.Rubens BarrichelloFerrari+ 5,108s
3.Jenson ButtonBAR-Honda+ 20,409s
4.Giancarlo FisichellaSauber-Petronas+ 1 omg
5.Kimi RaikkonenMcLaren-Mercedes+ 1 omg
6.David CoulthardMcLaren-Mercedes+ 1 omg
7.Timo GlockJordan-Ford+ 2 omg
8.Nick HeidfeldJordan-Ford+ 2 omg
9.Christian KlienJaguar-Cosworth+ 3 omg
10.Zsolt BaumgartnerMinardi-Cosworth+ 4 omg
Benji

Læs mere om:
  • 13/06/04 - Gilles Villeneuve - Formel 1
  •