Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

'Mikkel' i topform

Yokohama Cup
0-1600cc 

07/06/04 

Denne weekend var Henrik Mikkelsen i topform ved løbet på Jyllands-Ringen for Yokohama Cup racere mellem 0 og 1600 cc3.
 

'Mikkel' lagde hårdt ud med næsthurtigste tid i den fri træning, hvor han kun var 0,048 sekund langsommere end den førende kører.
I den første af tidtagningerne blev det til 3. bedste tid til 'Mikkel' i hans Peugeot 106 GTI, men i den anden tidtagning slog han for alvor til og kørte hurtigste tid - 1:20,981, næsten et halvt sekund hurtigere end køreren på 2. pladsen!

"Denne weekend er jeg rigtig 'tændt' og bilen kører bare som den skal" - udtalte en meget glad Henrik Mikkelsen lørdag eftermiddag.


(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdag eftermiddag blev det først af weekendens to heat i klassen afviklet. Her hvor 'Mikkel' startede fra tredje startposition, lavede han en flot start og var allerede på første omgang oppe på første pladsen, en første plads som han uden de store trusler kunne holde alle løbets 10 omgange.


Henrik Mikkelsen øverst på sejrspodiet, sammen med Poul Erik Jensen (2. pl.) og Per Madsen (3. pl.).
(Foto: Motorsporten.dk)

Søndag skulle andet heat så køres, men da starten gik, så blev 'Mikkel' holdende på startstregen uden at køre en meter.
"Først troede jeg at jeg havde fået ødelagt 1. gearet så jeg fik den hurtigt i 2. gear, men bilen kørte stadig ikke, og så var jeg klar over at det var en trækaksel der var gået" - udtalte en skuffet Henrik Mikkelsen efter at være blevet skubbet af banen.
Men det gode resultat i første heat, betyder at 'Mikkel' stadig er på første pladsen i mesterskabet, hvor han nu er oppe på 152 point, forspringet til nummer to er i øjeblikket på 15 point.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 06/06/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •