Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Sejr til Jesper Carlsen

Yokohama Cup
1601-2000cc 

07/06/04 

Team Schantz igen med helt fremme i den store Yokohama Cup, hvor Jesper Carlsen var på podiet i begge weekendens løb på Jyllandsringen.
 

55 point på kontoen er hvad Jesper Carlsen og Team Schantz kan tage med sig hjem fra weekendens afdeling af Yokohama Cup'en på Jyllandsringen, hvor han sejrede i søndagens løb og fik en andenplads i lørdagens løb. Flemming Schantz havde en noget sværere weekend, hvor bremseproblemer gjorde det umuligt at avancere og han måtte derfor nøjes med to 11. pladser og i alt 20 point.

Jesper Carlsen kørte sikkert og hurtigt i begge løb, men det var en bemærkelsesværdig overhaling af Lars Hein kort efter starten til søndagens løb, der sikrede ham sejren. Herfra førte Jesper nemlig resten af løbet. De to podieplaceringer er ekstrem vigtige for teamet, fordi den erfarne kører atter er med i kampen om mesterskabet.

- Det var en kanonweeekend, men selvfølgelig ærgerligt at jeg ikke også kunne komme forbi Lars Hein på førstepladsen i løbet om lørdagen. Heins Golf kører rigtig godt, så ham skal jeg nok få nogle flere dueller med i de kommende løb. Bilen har fungeret tilfredsstillende og vi håber at få den optimeret endnu mere til næste afdeling, for vi har bestilt en ny undervogn til, hvilket vil gøre den langt mere konkurrencedygtig, siger Jesper Carlsen.

Flemming Schantz er skuffet over sine to 11. pladser og problemerne med bremserne skal nu gennemanalyseres og løses inden næste afdeling d. 20. juni på Padborg Park.

- Jeg lavede en kanonstart og kom fra 12. til 8. pladsen, men på grund af bremseproblemerne kunne jeg ikke holde placeringe. Det er virkelig skuffende. Nu skal vi have løst problemerne med bremserne, så jeg igen kan få fremgang til næste løb, siger Flemming Schantz.

Team Schantz


Læs mere om:
  • 06/06/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •