Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

"Sådan skulle skabet stå!"

Yokohama Cup
0-1600cc 

04/06/04 
Yokohama

I weekendens løb på Ring Djursland viste den forsvarende mester i Yokohama Cup 0-1600, hvor skabet skulle stå.
 

Med sit hovedengagement i Clio Cup'en, havde Steffen Larsen blot støvet hans 106 GTI af til denne weekend, og skiftet den generator, der gav ham problemer i 1. afdeling. Raceren er ikke forbedret i forhold til sidste år - faktisk er den stadig udstyret med både bremser og dæk fra 2003-sæsonen!

Med den nye Super-Pole kvalifikation blev der skabt en smule spænding om resultatet, da Steffen til første løb måtte nøjes med næstbedste tid. Men allerede efter få sving stod det alligevel klart, hvem der er mesteren i den lille Yokohama Cup.

I første heat tager Steffen førstepladsen allerede på første omgang, og holder placeringen i mål. I andet heat "vinder" Steffen 5. startplacering efter de nye Super-Pole regler. Billedet fra første heat er uændret, det tager mindre end 1 omgang pr. konkurrent der skal overhales, og på 4. omgang er Steffen igen i front - og holder den hjem.

Status: Der er kørt 3 afdelinger, hvoraf Steffen kun har deltaget i 2. I den første afdeling havde han tekniske problemer, måtte starte bagerst i begge heat, udgik fra en 2. plads og fik en enkelt 3. plads. Men med de 2 heatsejre fra denne afdeling, placerer Steffen sig som 3'er i mesterskabskampen.

Claus Møller


Læs mere om:
  • 30/05/04 - Ring Djursland - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 0-1600cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: