Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault Scandinavian Cup

Kongen af Padborg Park

Formel Renault
Scandinavian Cup 

18/05/04 

Formel Renault Scandinavian Cup2 poles, 3 sejre og 2 banerekorder til Jimmy Jacobsson
For team Color Racing blev weekenden på Padborg Park en stor begivenhed. Det blev til hele tre sejrer og to banerekorder, så optimismen er i top.
 

I lørdagens tidtagning ,der blev kørt om formiddagen på en bane der var regnvåd, kørte Jimmy Jacobsson sig ind på en 6. plads og Niels Dyhr på en 11. plads.


Niels Dyhr på den regnvåde Padborg Park under lørdagens tidtagning.
(Foto: Motorsporten.dk)

Om eftermiddagen blev 1. heat afviklet på tør bane, og Jimmy vandt heatet med 2,7 sekunder foran nummer 2, Jesper Carlsen.
Jimmy fik en kanonstart og lå på 4. pladsen efter første sving. På tredje sidste omgang af de ti omgange der skulle køres, havde Jimmy kørt sig ind på Jesper Carlsen, og overhalede ham. Da Jimmy Jacobsson først havde overhalet Jesper, trak han fra med næsten et sekund per omgang. Dette gav også en ny banerekord på 59,349 sekunder og en topfart på 130,415 km/t.
Niels Dyhr sluttede på en 7. plads ud af de 12 kørere der stillede op denne weekend.

Søndag skulle andet og tredje heat afvikles i forlængelse af hinanden, kun adskildt af en kort service pause. Og disse to heat blev overværet af 130 sponsorer og gæster, som havde valgt denne weekend til at besøge Team Color Racing her ved 'Padborg Open'.

I andet heat startede Jimmy Jacobsson på pole position og Niels Dyhr startede på 8. pladsen. Jimmy fik en lidt dårlig start og lå på anden pladsen de første omgange. Men efter få omgange havde Jimmy kørt sig helt op til Carlsen, og overtog føringen på ny.
Niels Dyhr havde kørt sig op på en fjerde plads, da han mistede herredømmet over raceren i indgangen til chikanen, og røg ind i barrieren. Til al held slap Niels fra uheldet med en lettere hjernerystelse og en forstuvet fod.


Jimmy Jacobsson på vej mod den tredje heat sejr ved 'Padborg Open'.
(Foto: Motorsporten.dk)

I tredje heat skulle Jimmy igen starte på pole position, og han førte fra start til mål. Jimmy Jacobsson satte igen ny banerekord med tiden 58,619 sekunder og en topfart på 132,039 km/t.
Niels Dyhr kom ikke til start efter hans uheld.


'Kong Jimmy' øverst på podiet, flankeret af Kasper Andersen (2. pl.) og Frank Kechle (3 pl.).
(Foto: Motorsporten.dk)

Jimmy Jacobsson fører mesterskabet med 79 point efter at have scoret 63 point ud af 64 mulige i denne weekend.

Med Jimmy's flotte resultat på Padborg Park, så føler Team Color Racing sig godt rustet til 5. og 6. afdeling, som skal køres på Karlskoga den 30. og 31. maj.

LIC

Læs mere om:
  • 16/05/04 - Padborg Park - Formel Renault Scandinavian Cup
  •