Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

Dennis Barth er ved at være klar

Yokohama Cup
0-1600cc 

27/04/04 
Yokohama

Trods sidste sæsons besværligheder med specielt gearkassen i bilen, så er Dennis Barth næsten klar igen til en ny sæson. En ny sæson der starter i den kommende weekend.
 

Gearkasseproblemer ved at få Dennis Barth til at sælge bilen sidste år, men da stormen havde lagt sig, fik lysten til at køre race alligevel overtaget. Det er endt ud i at Dennis Barth og hans ihærdige mekanikere hen over vinteren har bygget en ny racer. Meget lidt er genbrugt fra sidste års bil. Det er faktisk kun undervognen der er tilbage, stort set alt andet er nyt. Motoren er blevet renoveret, der er indkøbt nye gearkasser der meget gerne skulle klare skærene i denne sæson. Der er kommet et nyt bur i bilen, ny karrosse, ny og forbedret affjedring.


Dennis Barth i sin nydesignede og ombyggede Peugeot 106
(Foto: Motorsporten.dk)

På grund af tidsmangel af eksterne årsager, har Dennis Barth desværre ikke fået testet så meget som ønsket, men ved de tests han hidtil har kørt, er fornemmelsen af bilen helt anderledes. Den er blevet markant bedre at køre i. Trods affjedringsproblemer ved den ene af de få tests - problemerne er nu rettet - så er Dennis Barth ret fortrøstningsfuld alligevel.

"Vi håber med de mange ændringer som vi har foretaget i vinterens løb, at vi får en meget bedre sæson i år. Desværre har vi ikke haft den fornødne tid til at få testet bilen ordentlig igennem, så i første omgang bliver vi nødt til at det løbene. Vi håber i første omgang at vi kan slutte i den bedste tredjedel af feltet, når sæsonen er slut. Nogle topplaceringer vil dog ikke være af vejen. Ved de tests vi har haft i år, har jeg kunnet opleve en bil der er væsentligt anderledes og bedre at køre i. Så vi ser ret optimistisk på sæsonen alligevel i teamet trods den manglende testtid."

I weekenden starter sæsonen så for alvor. Der kommer den første indikation på om ændringerne på bilen for alvor har hjulpet. Dennis Barth og mekanikerne glæder sig i hvert fald til at komme i gang på banen også. Det er der det er sjovt at være.

Dons

Læs mere om:
  • 02/05/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 0-1600cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: