Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

To evigunge personligheder

Diverse 
12/10/03 

Thorkild Thyrring og Bubber snakker Racing Festival i Snurre Snups Søndagsklub
Bubber og Thorkild Thyrring, England, er ikke bare to personligheder, som er kendt i den store brede befolkning. Det er også to personligheder, der om nogen forstår at holde sig evigunge. Et godt og synligt bevis herpå vil hundredetusinde børn og barnlige sjæle få søndag formiddag klokken 10.00.
 

Traditionen tro sender TV2 nemlig sit faste børneprogram, Snurre Snups Søndagsklub, hvor værten jo er Bubber (hvor gammel er han egentlig?). Blandt gæsterne har Bubber Thorkild Thyrring og en anden kører med rødder i Danish Touringcar Championship, Nicolas Kiesa, England.

Thorkild Thyrring og Nicolas Kiesa medvirker i programmet, hvor de skal fortælle om den kommende uges Racing Festival i Bella Centret. Her vil man kunne købe sig til en tur som passager i enten en sports- eller racervogn, som bliver kørt rundt på en afspærret bane af Thyrring, Kiesa og en række andre racerkørere fra bl.a. Danish Touringcar Championship.


Læs mere om:
  • Nicolas Kiesa
  • Thorkild Thyrring
  • 19/10/03 - Bella Center - Diverse
  •